نگاهی به فاجعه انفجار در بندر شهید رجایی
چرا از تاریخ و حوادث گذشته عبرت نمی‌گیریم؟

نگاهی به فاجعه انفجار در بندر شهید رجایی

سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد:

پهلوگیری ۳۵ فروند کشتی در بندر شهید رجایی 

پهلوگیری ۳۵ فروند کشتی در بندر شهید رجایی 
سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی از پهلوگیری ۳۵ فروند کشتی حامل انواع محموله های صادراتی و وارداتی در اسکله‌های بندر شهید رجایی خبر داد.
کد خبر: ۱۵۰۱۴۶۵

به گزارش جام جم آنلاین از وزارت راه و شهرسازی، سعید رسولی در گفت‌وگویی با اشاره به فعالیت بندر شهید رجایی در استان هرمزگان اظهار داشت: خوشبختانه بندر شهید رجایی با همه ظرفیت در حال فعالیت است.

وی افزود: تا شب گذشته ۲۴ و تا این لحظه ۳۵ فروند کشتی حامل انواع محموله‌های صادراتی و وارداتی در اسکله‌های بندر شهید رجایی پهلوگیری کرده‌اند.

رسولی یادآور شد: کالاهای اساسی، بارهای نفتی و محموله‌های معدنی به همراه انواع بارهای کانتینری در بندر شهید رجایی در حال تخلیه و بارگیری هستند و هیچ‌گونه مشکلی در ارائه خدمات به تجار وجود ندارد.

بندر شهید رجایی با حدود ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مساحت، ظرفیت جابجایی سالانه ۷۰ میلیون تن بار را دارد و این بندر تجاری از ۲۳ اسکله به عمق ۱۵ متر تشکیل شده که تنها یک اسکله به دلیل انفجار دچار خسارت سنگین شده است.

حادثه بزرگی که روز شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست که تاکنون ۷۰ کشته، ۶ مفقودی و بیش ازهزار نفر مجروح برجا گذاشته است اما اطلاعات دقیقی درباره علت وقوع حادثه در دست نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها